Jouw ontwikkeling

Loop je ergens tegen

aan in je werk?

Wil je meer voldoening

ervaren? 

Wil je meer mogelijkheden

voor jezelf creëren?

persoonlijke groei

Open deuren door te groeien

Jezelf blijven ontwikkelen opent deuren naar andere taken op je huidige werk, zet de deur open naar ander werk en -last but not least- het geeft je voldoening. En daarmee heeft groeien in je werk ook invloed op jouw leven en jou als persoon. Claartekracht biedt een coachtraject op maat aan met groeigesprekken.

Groeigesprek vol helderheid

Waar wil je in groeien? Waar wil je naar toe groeien? Heb je een vraag? In gesprekken vinden we samen een antwoord op je vraag, waarbij ik graag een tandje dieper kijk. Dit is geen quick fix (al kan het snel gaan), maar effectief en tot de kern. We kijken waar je gedrag vandaan komt dat leidt tot een resultaat waar je niet meer tevreden over bent. Dat geeft een duurzaam resultaat. Naargelang je vraag hebben we hier een of meerdere keren voor nodig. We bespreken dit uiteraard samen. 

Welk soort vragen?

Waar een vraag is, is een weg. Dat is mijn motto. Je bent welkom met allerlei vragen op het gebied van werk of als je last hebt van een patroon dat je energie kost. Vragen op het gebied van ‘omgaan met perfectionisme’, pleasen, grenzen stellen (‘nee’ zeggen voelt als afwijzing van de ander en vermijd je liever), jezelf laten zien als ondernemer of meer energie overhouden aan het einde van de werkdag.

Praktisch

  • Nadat je contact met mij opneemt, bel ik je om samen te kijken naar je vraag en of ik degene ben die jou daar het beste in kan ondersteunen. Als we een match zijn, maken we een inschatting van het aantal gesprekken of een eventueel totaalpakket. We plannen deze gesprekken samen in.
  • Er zijn coachpakketten zoals ‘Plezier werkt’, ‘Groei werkt’ en ‘Jouw Persoonlijke kracht’, ‘Ontdek je droombaan’ en een strippenkaart. Hieronder zie je wat het ‘Groei werkt’-traject inhoudt.
  • Je kunt ook voor een ‘los’ ontwikkelgesprek of opstelling kiezen.

Je investering voor een online ontwikkelgesprek is €147,-. Wil je live met mij afspreken (in Hengelo) dan is je investering €177,-. Bij een traject kijken we naar wat voor jou het meest passend is: online, offline of een mix.
Veel klanten komen via hun werkgever. Bij jou ook of heb je een eigen bedrijf? Dan komt er 21% BTW bij. Mail mij dan en dan maak ik het graag voor je in orde.

COACHTRAJECT GROEI WERKT

 

Bereik meer door groei in je werk en in je persoonlijk leiderschap. Hierdoor ervaar je meer overzicht, minder spanning, meer energie, een gevoel van voldoening en je kunt meer betekenen in je werk.

 

Jouw persoonlijke groei

Wat zijn jouw talenten? Waar sta en ga je voor? Door heldere gesprekken zie je je eigen kracht (weer). Door het omzetten van je dromen en passie in acties, word je proactief en kan je je leven meer naar je eigen hand zetten. Je groeit in je werk en als persoon.

Concreet stappenplan

Het groeitraject bestaat uit:
– Concreet stappenplan en opdrachten
tussendoor om in beweging te komen en blijven in de richting die jij wil.
– Zes gesprekken voor inzicht en helderheid. Vijf
gesprekken met tussenpozen van twee á drie weken en na drie maanden een reflectiegesprek.

Je investering voor een groeitraject is 997-.
Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever? Dan komt er 21% BTW bij. Mail mij dan en dan maak ik het graag voor je in orde.

Zij kozen voor groei in hun werk en leven

persoonlijke ontwikkeling

“Ik kan iedereen aanraden om met Claar aan het werk te gaan. Ze is oprecht, open no-nonsense.”

Ik kan iedereen aanraden om met Claar aan het werk te gaan. Ze is oprecht, open no-nonsense. Met haar aanpak komt ze al snel tot de kern waardoor ze je een stap verder kan helpen om nutteloze bagage uit het verleden af te leggen op weg naar een vrijer bestaan.”

Geraldine Slabbekoorn

Juridisch adviseur Gemeente Hilversum & mediator

opleiding coach

Astrid van Dam

Adviseur Jeugd & Onderwijs Bibliotheek Hengelo

Haar kwaliteit is dat ze niet te lang en diep graaft in wat er misging of niet lukt, maar juist het volle licht geeft aan wat wél kan en hoe je daar met jouw kwaliteiten kunt komen.”

 “Claar  Grooten is voor mij een prachtvrouw, die me helpt om in contact te komen met m’n EigenWijsheid en te groeien in m’n BewustZijn. Haar kwaliteit is dat ze niet te lang en diep graaft in wat er misging of niet lukt, maar juist het volle licht geeft aan wat wél kan en hoe je daar met jouw kwaliteiten kunt komen. Met haar heldervoelen en aanstekelijke humor is ze voor mij een InspiratieBron, die ik graag opzoek en altijd met reden toevallig tegenkom.

“Door haar grote kennis, ervaring en zelf-ontwikkeling onderscheidt zij zich van andere loopbaancoaches. Ik voel dat er daadwerkelijk blokkades doorbroken zijn, wat geleid heeft tot veel meer rust en helderheid om daadkrachtig stappen te zetten. “

Jannemarij Stam

coachend leaderschap

Wat is jouw volgende stap?

Waar wil jij je in ontwikkelen? Voel je vrij om een kwartier vrijblijvend met mij te sparren.