Komt je talent niet tot zijn recht?

Bruist je talent en weet je niet hoe je daar richting aan kunt geven? Merk je dat je meer kunt dan je tot nu toe doet? Wil je niet langer vast blijven zitten?

Deze loopbaancoaching verheldert jouw kracht, waar je naartoe wilt en hoe je daar komt.

 

 

 

 

 

 

 

Groei in je werk

 

 

 

 

 

 

 

persoonlijke groei

Open deuren door te groeien

Jezelf blijven ontwikkelen opent deuren naar andere taken op je huidige werk, zet de deur open naar ander werk en -last but not least- het geeft je voldoening. En daarmee heeft groeien in je werk ook invloed op jouw leven en jou als persoon. Claartekracht biedt een coachtraject Groei werkt.

COACHTRAJECT GROEI WERKT

 

Bereik meer door groei in je werk en in je persoonlijk leiderschap. Hierdoor ervaar je meer overzicht, minder spanning, meer energie, een gevoel van voldoening en je kunt meer betekenen in je werk.

 

Jouw persoonlijke groei

Wat zijn jouw talenten? Waar sta en ga je voor? Door heldere gesprekken zie je je eigen kracht (weer). Door het omzetten van je dromen en passie in acties, word je proactief en kan je je leven meer naar je eigen hand zetten. Je groeit in je werk en als persoon.

Concreet stappenplan

Het groeitraject bestaat uit:
– Concreet stappenplan en opdrachten
tussendoor om in beweging te komen en blijven in de richting die jij wil.
– Zes gesprekken voor inzicht en helderheid. Vijf
gesprekken met tussenpozen van twee á drie weken en na drie maanden een reflectiegesprek.

Je investering voor een groeitraject is 997-.
Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever? Dan komt er 21% BTW bij. Mail mij dan en dan maak ik het graag voor je in orde.

persoonlijke effectiviteit

Referenties

Hieronder enkele referenties van coachees. Dan krijg je een beeld.

Wil je dat liever zelf even ontdekken of met mij praten? Heb je een flyer nodig voor je werkgever? Stuur mij een berichtje, dan bel ik je (of mailen als je dat liever wilt :-).

Zij kozen voor groei in hun werk en leven

persoonlijke ontwikkeling

“Ik kan iedereen aanraden om met Claar aan het werk te gaan. Ze is oprecht, open no-nonsense.”

“Ik kan iedereen aanraden om met Claar aan het werk te gaan. Ze is oprecht, open no-nonsense. Met haar aanpak komt ze al snel tot de kern waardoor ze je een stap verder kan helpen om nutteloze bagage uit het verleden af te leggen op weg naar een vrijer bestaan.”

Geraldine Slabbekoorn

Juridisch adviseur Gemeente Hilversum, mediator en trainer.

opleiding coach

Astrid van Dam

Adviseur Jeugd & Onderwijs Bibliotheek Hengelo

Haar kwaliteit is dat ze niet te lang en diep graaft in wat er misging of niet lukt, maar juist het volle licht geeft aan wat wél kan en hoe je daar met jouw kwaliteiten kunt komen.”

 “Claar  Grooten is voor mij een prachtvrouw, die me helpt om in contact te komen met m’n EigenWijsheid en te groeien in m’n BewustZijn. Haar kwaliteit is dat ze niet te lang en diep graaft in wat er misging of niet lukt, maar juist het volle licht geeft aan wat wél kan en hoe je daar met jouw kwaliteiten kunt komen. Met haar heldervoelen en aanstekelijke humor is ze voor mij een InspiratieBron, die ik graag opzoek en altijd met reden toevallig tegenkom.

“Door haar grote kennis, ervaring en zelf-ontwikkeling onderscheidt zij zich van andere loopbaancoaches. Ik voel dat er daadwerkelijk blokkades doorbroken zijn, wat geleid heeft tot veel meer rust en helderheid om daadkrachtig stappen te zetten. “

Jannemarij Stam

Wat is jouw volgende stap?

Waar wil jij je in ontwikkelen? Voel je vrij om een kwartier vrijblijvend met mij te sparren.