Groei in je werk

Loop je ergens tegen

aan in je werk?

Wil je meer voldoening

ervaren? 

Wil je meer mogelijkheden

voor jezelf creëren?

persoonlijke groei

Open deuren door te groeien

Jezelf blijven ontwikkelen opent deuren naar andere taken op je huidige werk, zet de deur open naar ander werk en -last but not least- het geeft je voldoening. En daarmee heeft groeien in je werk ook invloed op jouw leven en jou als persoon. Claartekracht biedt groeigesprekken en een Master Mind om jou te faciliteren in je groei.

Claartekracht biedt loopbaancoaching voor groei in je werk. Kies je om te groeien met een individueel traject op maat om je antwoord te vinden? Of kies je voor een MasterMind waarin je met gelijkgestemde professionals elkaar stimuleert in je persoonlijke groei en ontwikkeling?

 

Groeigesprek vol helderheid

Waar wil je in groeien? Waar wil je naar toe groeien? Heb je een vraag? Met hulp van opstellingen, helderziendheid, heldere gesprekken en coaching vinden we samen een antwoord op je vraag. Naargelang je vraag hebben we hier een of meerdere keren voor nodig. We bespreken dit uiteraard samen. 

Lees ter inspiratie onderaan de pagina een aantal voorbeelden van vragen waar mensen antwoord op willen vinden en in willen groeien.

Praktisch

 • Een groeigesprek is anderhalf uur. 

Je investering in een online groeigesprek is €127,-. Wil je live met mij afspreken (in Hengelo) dan is je investering €147,-.
Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever? Dan komt er 21% BTW bij. Mail mij dan en dan maak ik het graag voor je in orde.

Master Mind: Persoonlijke kracht op je werk

Wat mis je het meest als je (thuis) werkt? Meestal zijn het like-minded people die je uitdagen in je persoonlijke kracht te zijn en het beste in je naar voren halen. Én die jij op jouw beurt ook kunt stimuleren en motiveren. 

Wat is een mastermind? 

Een groep professionals die elkaar adviseert, inspireert en ondersteunt.

Praktisch

 • Aanmelden voor 25 januari 2022. Start begin februari 2022 op vrijdag. Tijd en definitieve startdatum in overleg.
 • Je investering in jezelf is 97,- voor 5 keer (5 maanden). Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever? Dan komt er 21% btw bij.  Mail mij dan en dan maak ik het graag voor je in orde. De waarde van het traject is € 297,-, omdat het een pilot is, biedt Claartekracht dit met een flinke korting aan. Na deze keer, gaat de prijs omhoog.

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 11 professionals die de commitment hebben om samen te willen groeien vanuit persoonlijke kracht. Groei je mee? 

Lees meer onderaan of meld je meteen aan 

“Ik zoek een coach voor groei in mijn werk”. Welkom, laat jezelf groeien in je werk.

Hieronder staan ter inspiratie een aantal vragen van klanten.

persoonlijk leiderschap
persoonlijke ontwikkeling
leiderschapsstijl
gedrag veranderen
 • Ik voel mij niet thuis op mijn werk door de groepsdynamiek  

Bepalend voor een positieve werksfeer en daarmee plezier en voldoening in je werk, is de groepsdynamiek. Groepsdynamiek kunnen we onderzoeken met behulp van opstellingen. Door te kijken vanuit systemisch perspectief krijg je inzicht in hoe de ‘werkelijke’ verhoudingen liggen op het werk. Zodra je deze aankijkt, kun je dit desgewenst veranderen. Of je voelt: ik ben niet op mijn plek in deze organisatie, maar kom meer tot mijn recht in een andere omgeving. 

 • Jezelf profileren als startende ondernemer.

Hoe zichtbaar durf jij te zijn? Wil je écht zichtbaar zijn of verstop je je liever onder de dekens? Hoe verhoud je je tot je klant, je bedrijf, je geld? 

Dit kunnen we laten zien door een opstelling, helderziende reading en in een helder gesprek waarin we dat samen ont-dekken en we tunen in op wat er bij je gebeurt en wat je overtuiging is die dit in stand houdt. En wat je in plaats daarvan helpt.

We gaan helder zien op welke manier jij zichtbaar wil zijn die klopt bij jou, je bedrijf en je doelgroep. Zo kan je namelijk meer succes krijgen met minder moeite.

 

inspirerend leiderschap

Vervolg Master Mind: Persoonlijke kracht op je werk

Wat mis je het meest als je (thuis) werkt? Meestal zijn het like-minded people die je uitdagen in je persoonlijke kracht te zijn en het beste in je naar voren halen. Én die jij op jouw beurt ook kunt stimuleren en motiveren. 

Wat geeft meedoen aan de Master Mind jou: samen groeien vanuit persoonlijke effectiviteit en persoonlijke kracht

 • Maandelijks contact met gelijkgestemden met wie je je uitdagingen en overwinningen kunt delen. Dat is niet alleen fijn in het moment, je kunt vriendschappen opbouwen met mensen die vanuit hun persoonlijke kracht willen werken en leven.
 • Persoonlijke effectiviteit: als je uitspreekt wat je intentie is en je plannen zijn, ben je veel helderder voor jezelf. Je droom, wordt een doel. 
 • Hocus pocus focus op je doel. Het werkt als anderen je ‘accountable’ kunnen houden. Je zet je verlangen neer en laat je minder snel verleiden tot andere zaken.
 • Maandelijks moment van reflectie, persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een begeleider die de tijd beheert en zorgt dat iedereen aan bod komt. Zo kun je ontspannen meedoen.

 

Praktisch

 • Aanmelden voor 25 januari 2022. Start begin februari 2022 op vrijdag. Eindigt in juni 2022. Tijd en definitieve startdatum in overleg.
 • Je investering in jezelf is 97 voor 5 keer (5 maanden). Wil je de Master Mind door je (eigen) bedrijf laten betalen, dan komt er 21% BTW bij. Als je dat aangeeft in een mail of bericht, maak ik het graag voor je in orde.
 • De prijs van dit traject gaat hierna omhoog, richting de waarde van €297,-

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 11 professionals die de commitment hebben om samen te willen groeien vanuit persoonlijke kracht. Je krijgt dus allemaal de kans om jouw casus te bespreken. Waarbij ik (helder) met je mee kijk. Er is genoeg ruimte om met elkaar mee te groeien. Groei je mee? 

Zij kozen voor groei in hun werk en leven

opleiding coach

Astrid van Dam

Adviseur Jeugd & Onderwijs Bibliotheek Hengelo

Haar kwaliteit is dat ze niet te lang en diep graaft in wat er misging of niet lukt, maar juist het volle licht geeft aan wat wél kan en hoe je daar met jouw kwaliteiten kunt komen.”

 “Claar  Grooten is voor mij een prachtvrouw, die me helpt om in contact te komen met m’n EigenWijsheid en te groeien in m’n BewustZijn. Haar kwaliteit is dat ze niet te lang en diep graaft in wat er misging of niet lukt, maar juist het volle licht geeft aan wat wél kan en hoe je daar met jouw kwaliteiten kunt komen. Met haar heldervoelen en aanstekelijke humor is ze voor mij een InspiratieBron, die ik graag opzoek en altijd met reden toevallig tegenkom.

persoonlijke ontwikkeling

“Ik kan iedereen aanraden om met Claar aan het werk te gaan. Ze is oprecht, open no-nonsense.”

“Een familieopstelling verheldert de verhouding in de familie. Claar Grooten begeleidt dat op een hele prettige en professionele manier. Ik voelde me vrij om te voelen wat er was, kreeg de tijd om het te begrijpen en liep met een last minder de deur uit.

Ik kan iedereen aanraden om met Claar aan het werk te gaan. Ze is oprecht, open no-nonsense. Met haar aanpak komt ze al snel tot de kern waardoor ze je een stap verder kan helpen om nutteloze bagage uit het verleden af te leggen op weg naar een vrijer bestaan.”

.”

Geraldine Slabbekoorn

Juridisch adviseur Gemeente Hilversum & mediator

coachend leaderschap

Ik meld mij aan

Je kunt ook eerst een gratis oriënterend gesprek aanvragen via het contactformulier.