Groei werkt!

Komt je talent niet tot

zijn recht op je werk?

Heb je geen voldoening

meer in je werk? 

Heb je het gevoel dat je

vast zit op je werk?

 

Krijg jouw kracht helder!

coachen en begeleiden

Open deuren door te groeien

Bruist je talent en weet je niet hoe je daar richting aan geeft? Merk je dat je meer kunt dan je tot nu toe doet? Wil je niet langer vast blijven zitten? Deze loopbaancoaching verheldert waar je kracht zit, waar je heen wilt en hoe je daar komt. Kies voor het coachtraject GROEI WERKT!

De weg naar kracht

We kijken wat jouw talenten zijn en wat je tot nu toe tegenhield. Met als doel om jouw eigen kracht helder in beeld te krijgen en voorbij je blokkades te gaan

 

Concreet stappenplan

Deze loopbaancoaching bestaat uit zes gesprekken voor inzicht en helderheid. Je ontvangt opdrachten tussendoor om in beweging te komen en te blijven. Je hebt binnen drie maanden een concreet stappenplan voor het innemen van jouw plek op de arbeidsmarkt. Dat kan op je eigen werk zijn of – als je dat wilt- daar buiten.

Door het omzetten van je dromen en passie in acites, word je pro-actief en kan je je leven meer naar je eigen hand zetten.

Praktisch

Het coachtraject bestaat uit 6 gesprekken met opdrachten tussendoor. In de meeste gevallen wordt dit traject vergoed door je werkgever. Want ook je werkgever heeft er natuurlijk wat aan als jij je talenten in zet en in je kracht staat!

Stap voor stap

Afhankelijk van wat jij prettig vindt, vinden de gesprekken eens in de twee of drie weken plaats. Hierdoor blijf je in beweging én heb je ook tijd om het te laten bezinken. In totaal duurt het traject dan meestal drie maanden.

Praktisch

  • Aanmelden in overleg: eerst plannen we een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt en of ik de persoon ben voor jou.
  • Je investering in jezelf is € 1000,- voor 6 coachgesprekken van anderhalf uur op kantoor bij Claartekracht in Hengelo of online. Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever? Dan komt er 21% btw bij.  Mail mij dan en dan maak ik het graag voor je in orde.
  • Je gaat het commitment aan om te groeien. Ook tussen de gesprekken in ontvang je hiervoor opdrachten om in beweging te komen en te blijven.

Zij kozen voor groei in hun werk en leven

“Claar weet de kracht die in je zit aan te raken.”

“Ik heb het coachingstraject van Claar als heel prettig ervaren. Claar weet de kracht die in je zit aan te raken, gebruikmakend van een combinatie van hele praktische en persoonlijke middelen. De bedding van haar aanwezigheid voelt warm en betrokken. Daarbij heeft ze een heel bijzondere invoelende gave die helderheid kan geven in aanwezige blokkades.”

Saskia

“Ik zat helemaal vast in mijn werk. Ik had geen creativiteit meer, laat staan plezier en voldoening. Door Claar zit ik nu weer op het juiste pad.’

“Claar weet op een zachte, milde, onvoorwaardelijke manier te confronteren of eerder: te benoemen wat er speeld. Hierna konden we stappen nemen in de goede richting. Claar heeft me steeds bijgestaan als een soort steun in de rug. Het is fijn om iemand te hebben die echt achter je staat bij dit soort grote processen. De combinatie van gesprekken, meditatie en praktische dingen zoals vragenlijsten vind ik heel compleet. Deze complete aanpak vind ik verrassend en praktisch. En het leukste: het werkt!”

Ina

Ik meld mij aan

Je kunt ook eerst een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via het contactformulier. Ik hoor graag van je!