“Jouw Persoonlijke Groei en werkgeluk is mijn passie.

Door het omzetten van je dromen en passie in acties, word je proactief en kan je je leven meer naar je eigen hand zetten. Op naar meer werkgeluk. I’m here to guide you.”

groepsdynamiek

Over mij

Mijn naam is Claar Grooten van Claartekracht. Ik kijk met jou wat groei, plezier en zin in het werk betekent voor jouw persoonlijke groei en werkgeluk. Als je daarbij echt je ding doet, je droombaan hebt: sta je helemaal op je plek. Je ‘doet je ding’. Dat geeft je persoonlijke groei, professionele groei en vooral veel voldoening. En rust.

Ik neem mijn levenservaring en werkervaring mee als onder andere communicatiewetenschapper, organisator, opleiding coach en docent loopbaancoaching bij de opleiding HRM van hogeschool Saxion, raadslid, Provinciaal Statenlid en natuurlijk als loopbaancoach.

Ik geniet er van jou te laten groeien en stralen.

Missie

Mijn missie is om meer plezier, groei en zin te brengen in werk en leven van professionals. Als je daarbij écht je ding doet, sta je helemaal op je plek. Je leeft jouw leven: wat een voldoening en het gevoel dat ‘het klopt’. Wat een werkgeluk.

Is dat voor mij altijd zo vanzelfsprekend geweest: werkgeluk? Ja en nee. Ik had leuk werk en deed ‘mijn ding’. Alleen deed ik dat onbewust ook van mijn overleden broer. Onbewust had ik het gevoel te moeten compenseren en de leegte die hij achterliet. Dat was dus werken voor twee. Ik heb veel aan persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling gedaan (van NLP, systemisch werk tot readen), maar het lukte mij niet eerder hier de vinger op te leggen of werkelijk iets in te veranderen.

Mijn lichaam wist beter en gaf dit aan door op de rem te trappen. Ik werd een paar jaar terug heel ziek. Zo ziek dat ik het ‘zorgen voor’ patroon eindelijk los móest laten, mezelf leerde omarmen en voelde waar ik jarenlang voor vluchtte. Ik was zo ziek dat ik enkel op een stoel kon zitten, dus er was letterlijk geen ‘escape’ mogelijk: alles aankijken en voelen. Ik leerde ook heel goed waar de pijn zit en intunen op mijn lichaam. En op iemand anders lichaam of situaties. Gelijk naar de kern. Er was geen uitweg, behalve er doorheen. Niet gemakkelijk. Wel waardevol.

Wat ik voor je kan doen

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Blijf je ergens tegenaan lopen? Hik je tegen iets aan? Pleasegedrag, moeite met ‘nee’ zeggen, dingen gaan ‘niet vanzelf’. Mis je glans en plezier in je leven? Kan je meer energie gebruiken? Lukt het maar niet om de vinger op iets te leggen, maar ‘kom je er maar niet vanaf’?

I am here to guide you. Naar een leven waarin je leert om te spelen met de kaarten die je kreeg en krijgt.  Kaarten loslaten die niet bij jou horen. Waardoor meer energie, werkplezier en ontspanning ervaart.

Klanten die ik coach, werken veelal in de publieke sector als leidinggevende of in adviesfuncties. Ze werken bijvoorbeeld bij de gemeente, woningcorporatie, waterschap en provincie.

Wil jij ook vooruit? Je droombaan? Werken met plezier?

Let’s make it work

Als je weet wat je eerstvolgende stap is, kun je zelf weer vooruit. Als iemand zonder oordeel met je meekijkt, voel je je ondersteund en begrepen. En dan kun je echt meters maken in je eigen ontwikkeling én naar het leven wat je wél wil. Jouw droombaan en een leven dat jou, of de nieuwe jij, past als een jas.

 

 Inspiratie? Meld je aan voor de nieuwsbrief

[wpforms_selector form_id=”238497″ admin_label=”Claartekracht Newsletter Signup Form” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]
omgaan met onzekerheid

Ja, ik wil gratis inspiratie