Ga jij voor plezier, groei en voldoening?

Claartekracht biedt loopbaancoaching, outplacementtrajecten en leuke creatieve tools om plezier, groei en voldoening in je werk te ervaren.

groepsdynamiek

Aanbod

Plezier in je werk

Have a Happy Workday!

Het kaartspel dat je helpt anders te kijken naar je werk, jezelf meer energie te geven tijdens je werk en het eens anders aan te pakken

Groepsdynamiek 1

Plezier Werkt!

Plezier in je werk vergroot je geluk, productiviteit, gezondheid en je meldt je minder vaak ziek. Meer plezier in je werk binnen 2 a 3 maanden? Het kan met Plezier werkt!

Groei in je werk

Jouw coachtraject

Heb je een vraag die jou meer laat groeien? In een of meerdere gesprekken gaan we samen het antwoord vinden middels opstellingen, readings en heldere gesprekken. Helderheid en pragmatisme gaan hier hand in hand. Nu rest de vraag: ben je klaar voor het antwoord?

Groepsdynamiek 3

Master Mind

Een groep like-minded professionals die elkaar adviseert, inspireert en ondersteunt. Zo kun je samen groeien in je werk en je leven!

Zin in je werk

Ontdek je droombaan

Als je je droombaan hebt gevonden, hoef je niet meer te werken. In een online programma van 8 weken gaan we op zoek naar jouw droombaan.

Groepsdynamiek 4

Re-integratietraject: Jump for job

Na je burnout, ziekte of ontslag, merk je: ik wil niet meer terug naar mijn huidige/oude werk. Dat is een pittig en moedig besluit van je. Claartekracht staat naast je en kijkt met je mee. Om weer meer zin, voldoening in je werk (en leven) te ervaren.

persoonlijke ontwikkeling

Creatieve

Coach

Happy

Leiders

Groei