Werkplezier: met een

glimlach naar

en op je werk

werkplezier

Wat maakt jou enthousiast over je werk?

Meer werkplezier of een hoger salaris? De meeste mensen kiezen voor meer werkplezier. Je brengt veel tijd door op je werk of thuiswerkend achter de computer. Medewerkers die plezier in hun werk hebben, ervaren minder stress, meer productiviteit, meer lol en meer betrokkenheid in hun werk. Niet gek dat medewerkers, ondernemers én werkgevers steeds meer inzetten op werkplezier.

Plezier werkt! Coachtraject voor meer werkplezier

Ga je mee op ontdekkingstocht naar werkplezier? We kijken waar je verlangen/ nieuwsgierigheid zit en hoe je hier weer (meer) ruimte voor kunt maken in je werk. Zodat je meer werkplezier ervaart binnen twee tot drie maanden.

Kracht van Plezier werkt!

Ervaar je plezier in je werk? Dan ben je gelukkiger, productiever, gezonder en val je minder snel uit op je werk. 

Resultaat

Na Plezier werkt! ervaar je meer plezier in je werk en weet je welke waarden hieraan ten grondslag liggen. Deze kun je er na een tijd weer bij pakken, want je fundament staat. En vandaaruit creëer je je werkzame leven. Een goed begin is het halve werk: je bent tijdens dit traject dan ook al begonnen en hebt concrete stappen gezet. Yes, wohoo!

Claartekracht heeft al meer dan twintig mensen in Plezier werkt! begeleid.

De kracht zit hem in: niet blijven praten, maar gelijk naar de kern van jou en naar je verlangen en/of daar waar je nieuwsgierig naar bent. Waar ga je van aan?
plezier in je werk
persoonlijke ontwikkeling
werkplezier
gedrag veranderen

Voor wie? 

  • Mensen die meer plezier in hun (leven en) werk willen ervaren. 
  • Mensen die bereid zijn zichzelf en op diep niveau aan te kijken. In onze coachgesprekken kijk ik met je mee, vanuit mijn helderziendheid. Zonder oordeel en met liefde.
  • Mensen die open staan voor een heldere, creatieve en praktische aanpak.
  • Mensen die gemotiveerd zijn om een krachtige volgende stap te zetten en hier tijd en ruimte voor willen maken.

Dit is dus niet voor mensen die om de hete brij heen willen blijven dansen. Het is belangrijk dat je jezelf aan wilt en durft te kijken. Het is voor mensen die vooruit willen.

Nadat je weet wat je wil, kijken we welke stappen je kunt zetten en hoe. Met drie coachgesprekken van anderhalf uur en tussendoor creatieve, praktische en intuïtieve opdrachten gaan we kijken wat er voor nodig is om jou werkplezier te laten ervaren. 

Wat het je oplevert

Na Plezier werkt! ervaar je meer plezier in je werk. Weet je welke waarden hieraan ten grondslag liggen. En van daaruit creëer je je werk & leven. Een goed begin is het halve werk: je bent tijdens dit traject dan ook al begonnen en hebt concrete stappen gezet. Yes, wohoo!

communicatie coaching
Praktisch

  • 3 (online) coachgesprekken van anderhalf uur met Claar van Claartekracht
  • Creatieve en praktische opdrachten tussendoor die je creativiteit, intuïtie én werkplezier vergroten
  • Meditaties die je mag houden en na afloop kunt blijven gebruiken
  • Investering in jezelf en meer werkplezier is 499 euro Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever dan komt er 21% BTW bij. Mail mij dan en dan maak ik het graag voor je in orde.
  • We starten dit traject in overleg en dan plannen we meteen de gesprekken in binnen een tijdsbestek van twee tot drie maanden.
Ervaringen met Plezier werkt!

“Ze houdt zich aan afspraken die zijn gemaakt. Heeft goeie tips en voelde mij goed aan.”

“Claar is een attente coach die goed voorbereid aan een afspraak begint. Ze houdt zich aan afspraken die zijn gemaakt. Heeft goeie tips en voelde mij goed aan. Claar is enthousiast en neemt voldoende tijd voor je! Ik ben weer een stapje verder bij mijn doel om zelfstandig ondernemer te worden. Bedankt Claar!”

Mirella Dallinga

Radiodiagnostisch laborante en leefstijlcoach

persoonlijk leiderschap

Cecile Beld

Grafisch ontwerpster

Vanaf moment 1 was er al een duidelijke klik. Je intuïtieve aanpak zorgde ervoor dat de vinger direct op de zere plek kon worden gelegd. Het speelse ervan maakte ook dat ik telkens verrast werd door wat we nu weer gingen ontdekken.

“Ik deed het verkorte coachtraject ‘Plezier in je werk – Visie op een (nieuwe) toekomst’.

Ik ging al een tijd op de automatische piloot door met mijn werkzame leven maar voelde me daarbij ook ietwat verloren. Ik was op zoek naar een toegevoegde waarde in mijn werk. En toen werd jij als mijn coach toegewezen.

Je gedegen verslaglegging is nog steeds iets waar ik op terug kan vallen. Je wist mijn behoefte aan creativiteit ook toe te passen in de opdrachten. En jouw vrolijkheid maakte dat ik me weer verheugde op iedere sessie.

Mijn drive en passie heeft weer alle ruimte gekregen. Ik heb zin in mijn nieuwe toekomst! En gun iedereen jou als coach. Echt een aanrader!”

Meld je aan

“Ik ben er Claar voor :-)”