The Have a Happy Workday deck of cards is out now!

Met vijftig vrolijke, lichte opdrachtjes om met meer plezier, meer gedaan te krijgen in je werkdag.

persoonlijke kracht

Have a Happy Workday met vijftig vrolijke, lichte opdrachtjes om met meer plezier, meer gedaan te krijgen in je werkdag.

 Het spel helpt je anders te kijken naar je werk,  jezelf meer energie te geven tijdens je werk en het eens anders aan te pakken.  Dat geeft voldoening, groei en.. vooral plezier! Speel het spel in je eentje of met een collega voor dubbel zoveel plezier!

Kies of trek een kaart voor meer werkplezier

Maak nu een screenshot van onderstaande plaatje en zie welke kaart jij vandaag krijgt. Enjoy!

groepsdynamiek
persoonlijke effectiviteit

Hoe je het meeste haalt uit Have a Happy Workday!

Ken je van die dagen dat je werk als vanzelf lijkt te gaan en je happy bent? Lekker he! 

Als je daar vandaag zin in hebt, gun jezelf dan het spel Have a Happy Workday. Het spel geeft je inspiratie om je werk anders te doen… speels en meer happy! 

Om het meeste uit het spel te halen is het handig dat je eerst een plan maakt wat je belangrijkste ‘zaken’ zijn om vandaag aan te werken. Kies er maximaal drie. Dat geeft namelijk focus.

Deel de ‘zaken’ vervolgens op in taken. Het opdelen geeft overzicht en is meteen een reality check of het eigenlijk vandaag allemaal wel kan. Bijvoorbeeld: een rapport schrijven is een zaak. Een hoofdstuk of paragraaf van een rapport schrijven is een taak. 

Taken zijn stapjes naar je doel die je in een half uur tot een uur kunt afronden. Zo bereik je stap voor stap je belangrijkste doelen! Dit houdt het concreet en haalbaar. Je merkt dat je minder uitstelt, maar gewoon gaat beginnen. Dat is alvast het halve werk!

Vooraf aan elke taak kies of trek je een kaartje uit deze kaartenset. Voer de opdracht uit en Have a Happy Workday!

Dit doe je net zo lang je wil… of je taken alweer klaar zijn. 

EnJOY!

Lees meer

Gun jij jezelf en collega’s meer werkplezier?

Het spel is heel geschikt voor jou als je werkplezier wilt creëren in je werk. Vooral geschikt als je thuiswerkt, hybride werkt en/of zin hebt in een positieve sfeer op het werk. Dit maakt het ook heel geschikt als cadeau voor collega’s, vrienden en jezelf. 

 

Op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers, collega’s of een vriend? Het spel kan je bestellen voor 17 euro, exclusief verzendkosten.

Het spel past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Al hoewel ik als geen ander begrijp dat je wel thuisblijft en het spel meteen uitprobeert!

Ja, ik wil bestellen

[wpforms_selector form_id=”238751″ admin_label=”Bestelformulier Have a Happy Workday” _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]