Adviseren met gemak,

energie en impact

leiderschapsstijlen

Intuïtief adviseren voor professionals

Wat als je tools in huis had waardoor je vanuit ontspanning een bijeenkomst in gaat en leidt. Je moeiteloos deelnemers laat groeien en impact maakt. Met een voldaan gevoel het gesprek of training afsluit. Ga je mee ontdekken hoe dit voor jou werkt?

Intuïtief trainen voor professionals

Eerst een voorproefje? Mail om je aan te melden voor de gratis Masterclass op dinsdagavond 30 augustus of dinsdagavond 6 september 2022 om 20 uur.

 

TRAINING INTUÏTIEF ADVISEREN VOOR PROFESSIONALS

Je bent intelligent, schakelt snel, neemt snel informatie tot je en adviseert bestuurders, managers of traint of coacht deze. Je bent een professional die hard werkt en zich af en toe afvraagt: kan het niet gemakkelijker, met meer plezier en dat het jou, de klant en je eventuele werkgever meer oplevert? Ja, dat kan! Door het strategisch inzetten van je intuitie.

Kracht van jouw intuitie!

Jouw intuitie zet je altijd in, maar heb je al geleerd dit deel van jouw potentieel bewust in te zetten? Zet jouw intuïtie strategisch in voor je werk en leer onder andere:

+ Hoe je je eigen energie managet voor, tijdens en na de bijeenkomst.

+ Hoe je anderen hier in mee kunt nemen.

+ Hoe je anderen laat groeien en in beweging laat komen, zonder te tillen, trekken of sjorren.

+ En hoe je achteraf het gesprek of training gemakkelijk loslaat.

Resultaat

Na de training ‘Intuïtief adviseren voor professionals’! ervaar je meer plezier in je werk en weet je wat hieraan ten grondslag ligt. En wat je er zélf actief aan kunt doen. Je krijgt ook een naslagwerk, een soort gereedschapskist, waarin je intuïtieve tools vindt. Tools die jou én je klanten energie, ontspanning en impact opleveren.

plezier in je werk

 Voor wie? 

 • Adviseurs (er is ook een speciale editie voor coaches die in januari 2023 start)
 • Als je klaar bent met trekken en sleuren en toe bent aan dat je werk gemakkelijk gaat.
 • Als je meer plezier je werk wil ervaren. 
 • Als je bereid bent jezelf op een diep niveau aan te kijken.
 • Als je open staat voor een intuïtieve, analytische en tegelijkertijd praktische aanpak.
 • Als je gemotiveerd bent om je intuitie (verder) te ontdekken en wilt ontdekken hoe je dit strategisch inzet in je werk.

Wat ga je doen?

De training bestaat uit vijf online bijeenkomsten op dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur. Hierin krijg je inzicht, maak je (dieper) contact met je intuitie en ervaar je de kracht en mogelijkheden van jouw intuitie. Je leert meteen hoe je de onderdelen kunt toepassen in de praktijk.

 • De eerste bijeenkomst gaat over energiemanagement. Hoe kom je in je flow? Hoe neem je je ruimte in?
 • De tweede bijeenkomst gaat over het zetten van jouw intentie voor de bijeenkomst op een krachtige en eenvoudige wijze.
 • Hoe manage je je eigen energie tijdens de bijeenkomst komt in de derde bijeenkomst aan bod.
 • In de vierde bijeenkomst benut je je intuitie om te leren van jouw eigen gesprek of training. Laat jouw werk voor je persoonlijke ontwikkeling werken!
 • En om gesprekken of bijeenkomsten los te laten en bij jezelf te komen, daar gaat de vijfde bijeenkomst over. (Dag hoofdpijn na je werk, hallo energie en ontspanning!).

Tijdens de live trainingsdag op vrijdag 18 november breng je het geleerde in praktijk op een mooie locatie in Twente. En gaan we natuurlijk: lekker lunchen, elkaar ontmoeten en proosten op jouw succes.

Tussendoor krijg je praktische en intuïtieve opdrachten om je intuitie strategisch in te zetten in je werk. Hoe kun je bijvoorbeeld je intuitie gebruiken om beslissingen te maken?

communicatie coaching

Wat het je oplevert

Na Intuïtief adviseren voor professionals ervaar je de kracht van jouw intuitie en hoe je dit strategisch in kunt zetten in je werk. Als je dit doet, ervaar je meer plezier in je werk. Gemak. Ontspanning en energie.

Een goed begin is het halve werk: je bent tijdens dit traject begonnen en hebt het geleerde in praktijk gebracht.

Na afloop krijg je een intuïtieve gereedschapskist met tools om jouw werk met impact, plezier en gemak te doen. En benut je meer van je potentieel strategisch: jouw intuitie.

 

Eerst even (gratis) kijken en ervaren?

Uiteraard ben je welkom om eerst eens te ‘kieken’ en ervaren wat je met je intuitie kunt. En hoe je dit kunt inzetten als adviseur, coach of trainer. Op donderdagavond 25 augustus 2022 om 20 uur krijg je anderhalf uur een voorproefje op de cursus.

Wil je erbij zijn? Mail mij, dan krijg je de link.

 

Bonus!

Als je je voor 20 september aanmeldt, ontvang je het spel Have a Happy Workday gratis.

Praktisch

 • 5 (online) trainingsbijeenkomsten van anderhalf uur met Claar op dinsdagavonden van 20.00 – 21.30 uur.
 • Een live trainingsdag waarin je de theorie kunt ervaren en kunt oefenen. Dit doen we op een mooie locatie in Enschede: Dynamo Expo. De trainingsdag is inclusief lunch, koffie en thee. Met voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van het station.
 • Intuïtieve en praktische opdrachten tussendoor en vooraf die je intuïtie én werkplezier vergroten
 • Tools, hand-outs en meditaties die je mag houden en na afloop kunt blijven gebruiken. Die vormen jouw intuïtieve gereedschapskist.
 • Investering in jezelf en meer werkplezier is 997 euro Wil je een factuur op je bedrijf of werkgever dan komt er 21% btw bij. Mail mij dan en dan maak ik het voor je in orde.
 • De data voor dit traject zijn, online: dinsdagavond 4 en 11 oktober en 1, 8, 15 november. De live trainingsdag in Enschede is op 18 november van 10.00 – 16.00 uur (met inloop om 9.30 uur).
 • Er is plek voor 5 tot 10 professionals: zo is er genoeg individuele ruimte voor jou. En kan je tegelijkertijd oefenen met andere professionals om je kennis in praktijk te brengen.

Even kijken of het iets voor je is? Klik op deze link en meld je aan voor de gratis masterclass op dinsdagavond 30 augustus om 20.00 – 21.30 uur. Of op 6 september 20.00 – 21.30 uur.

 

ik zoek een coach

Ervaringen met trainingen van Claar

Adviseur bij de gemeente

Oud-deelnemer van de cursus Intuïtief adviseren

 “De training leverde mij meer rust op. Ik deed al veel dingen intuïtief, met name in de voorbereiding van een bijeenkomst. Nu kan ik het bewuster inzetten, tijdens en na de gesprekken of trainingen die ik geef. De gesprekken laat ik beter los, ik heb geleerd hoe ik dat doe. Zo houd ik na mijn werk meer energie over. Fijn!”

Ondernemer

Oud-deelnemer van de cursus Intuïtief adviseren voor professionals

Wat hebben we veel gekregen in de training! Claar is een betrokken trainer met veel helderheid en een pragmatische insteek. Heel veel tools gebruik ik ook in mijn dagelijks leven. Ik voel mij nu meer in balans en krijg meer gedaan.