Jouw Persoonlijke Groei en werkgeluk is mijn passie.

Door het omzetten van je dromen en passie in acties, word je proactief en kan je je leven meer naar je eigen hand zetten. Op naar meer werkgeluk. I’m here to guide you.

persoonlijke groei

Over Claar Grooten

Mens, werk en persoonlijke groei

Coaching, communicatie in combinatie met werk en ondernemerschap is mijn passie. Mijn persoonlijke ervaring en mijn drive een gelukkige wereld te creëren, heeft mij geïnspireerd om de kennis en ervaring in te zetten voor mensen die hún eigen leven willen leven.

En meer plezier, zin en persoonlijke groei willen ervaren in hun werk: dat geeft (werk)geluk. In die situatie wil ik mijn talenten (mensen helder-zien vanuit potentie, coaching en creativiteit) inzetten om er met jou achter te komen wie jij in essentie bent. Zodat jij jouw leven ten volle kan leven en ervaren.

eigen ontwikkeling
coachen en begeleiden
groepsdynamiek
omgaan met onzekerheid

claartekracht

Missie

De missie van Claartekracht is om meer plezier, groei en zin te brengen in werk en leven van professionals. Als je daarbij écht je ding doet, je droombaan hebt: sta je helemaal op je plek. Je leeft jouw leven: wat een geluk. Heerlijk… en dat is de bedoeling!  Ook voor de wereld: gelukkige mensen, stralen geluk uit en creëren zo een gelukkige wereld.

Loopbaanadviseur opleiding: werk geeft zin in en aan je leven

eigen ontwikkeling

Werk dat je past geeft je voldoening en plezier. Je kunt je talenten benutten en persoonlijke groei ervaren. Het doen van iets voor iemand maakt gelukkig. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik na mijn studie Communicatiewetenschappen en werk als communicatieadviseur, koos les te geven aan hbo-studenten (Saxion) op een loopbaancoaching opleiding waar werk, mens en persoonlijke groei centraal staan.

omgaan met onzekerheid

In de ‘P&O en loopbaanadviseur opleiding’ coachte en trainde ik in meer dan tien jaar honderden hbo-studenten in hun studie. Naast mijn baan heb ik mij altijd breder ingezet, zoals coach, raadslid, Provinciaal Statenlid en de organisatie van diverse evenementen op het gebied van werk en ondernemerschap, zoals de Startstraat. Zo heb ik honderden mensen kunnen begeleiden en faciliteren in het vinden van hun droombaan en starten van hun eigen bedrijf. Prachtig om te doen!

Blijven leren, blijven groeien

Naast mijn werk verdiepte ik mij in persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik volgde cursussen op het gebied van coaching (o.a. Professioneel Coachen van ICM), intuïtief ondernemen (o.a. opleiding Systemisch werk van Martijn Meima). En op het gebied van meditatie, spiritualiteit en bewustzijn (o.a. Diepzielduiken en NLP).

persoonlijke kracht
persoonlijk leiderschap

Van omgaan met onzekerheid tot een nieuwe balans

Vijf jaar geleden stond ik na mijn zwangerschap voor een omschakeling en werd ik uitgedaagd in het omgaan met onzekerheid. Ik werd geconfronteerd met allerlei vage, intense klachten. Tot die tijd lukte het mij om in mijn drukke leven alles nog te combineren, maar de nieuwe situatie daagde mij uit een nieuwe balans te vinden.

Eigen ontwikkeling: helderheid in actie. Mijn eigen ontwikkeling liet mij ervaren dat het leven zo voorbij kan zijn. Inmiddels sta ik weer in mijn kracht, licht en leef ik mijn leven. Wat mij heeft geholpen? Helderheid en helderzien. Er naar durven luisteren. En dappere stappen zetten.

 

Wil jij ook vooruit? Je droombaan? Werken met plezier?

Let’s make it work

Als je weet wat je eerstvolgende stap is, kun je weer -zelf- vooruit. Als iemand zonder oordeel met je meekijkt, voel je je ondersteund en begrepen. En dan kun je echt meters maken in je eigen ontwikkeling én naar het leven wat je wél wil. Jouw droombaan en een leven dat jou, of de nieuwe jij, past als een jas.

 

 Inspiratie? Meld je aan voor de nieuwsbrief

[wpforms_selector form_id=”238497″ admin_label=”Claartekracht Newsletter Signup Form” _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]

Aanmelden