coachen en begeleiden

In je eentje ga je sneller, samen kom je verder.

Wat mis je het meest als je alleen of thuiswerkt? Meestal zijn het like-minded people die je uitdagen in je persoonlijke kracht te zijn en het beste in je naar voren halen. Én die jij op jouw beurt ook kunt stimuleren en motiveren. 

MasterMind: persoonlijke kracht op je werk

Wat mis je het meest als je alleen of thuis werkt? Meestal zijn het like-minded people die je uitdagen in je persoonlijke kracht te zijn en het beste in je naar voren halen. Én die jij op jouw beurt ook kunt stimuleren en motiveren. 

Wat is een mastermind? 

Een groep professionals die elkaar adviseert, inspireert en ondersteunt.

 

Wat geeft meedoen aan de Master Mind jou:

samen groeien vanuit persoonlijke effectiviteit en persoonlijke kracht

  • Maandelijks contact met gelijkgestemden met wie je je uitdagingen en overwinningen kunt delen. Dat is niet alleen fijn in het moment, je kunt vriendschappen opbouwen met mensen die vanuit hun persoonlijke kracht willen werken en leven.
  • Persoonlijke effectiviteit: als je uitspreekt wat je intentie is en je plannen zijn, ben je veel helderder voor jezelf. Je droom, wordt een doel. 
  • Hocus pocus focus op je doel. Het werkt als anderen je ‘accountable’ kunnen houden. Je zet je verlangen neer en laat je minder snel verleiden tot andere zaken.
  • Maandelijks moment van reflectie, persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Een begeleider die de tijd beheert en zorgt dat iedereen aan bod komt. Zo kun je ontspannen meedoen.

  Praktisch

  • Aanmelden voor 8 april 2022. Start half april 2022 op maandagmorgen (voor ondernemers) of woensdagmorgen 10 uur (voor als je bij een organisatie werkt of werkzoekende bent). De Mastermind eindigt in juni 2022. Tijd en definitieve startdatum in overleg.
  • Bijeenkomsten zijn online en zijn anderhalf uur. De eerste bijeenkomst is twee uur om tijd te hebben kennis te maken met elkaar.
  • Je investering in jezelf is € 127 voor 3 keer (3 maanden). Wil je de Master Mind door je (eigen) bedrijf laten betalen, dan komt er 21% BTW bij. Als je dat aangeeft in een mail of bericht, maak ik het graag voor je in orde.
  • De prijs van dit traject gaat hierna omhoog, richting de waarde van €497,- voor 10 bijeenkomsten, het jaartraject.

De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 professionals die de commitment hebben om samen te groeien vanuit persoonlijke kracht. Er is een groep specifiek voor ondernemers en een groep voor mensen die (liever bij) een organisatie werken. Geef bij je aanmelding aan waar je voorkeur naar uit gaat.

Dit staat er op het programma: korte creatieve opdracht en korte meditatie geleid door mij. Bespreken van actiepunt van de afgelopen maand. Een van de masterminders deelt iets waar hij/zij hulp bij wil. We eindigen met een rondje wat ieder de komende maand gaat doen.

Je brengt allemaal een keer een casus in en je ontvangt daar advies op vanuit de mastermind. Ook zal ik (Claar) met je meekijken. Er is genoeg ruimte om met elkaar mee te groeien. Groei je mee?

Samen groeien in je werk en leven.

Doe je mee met de Master Mind Persoonlijke Kracht?

Ja, graag!

Zij ging voor meer groei in haar werk

Jannemarij

 

“Als vanzelf ontstaan er nieuwe inzichten en stappen en komen er mooie kansen op mijn pad.”

“Bij Claar heb ik 4 sessies ervaren. Ik zie Claar als een heel lieve, betrokken en toegankelijke vrouw. Ze doet haar werk vol passie en straalt dit ook uit. Door haar grote kennis, ervaring en zelf-ontwikkeling onderscheidt zij zich van andere loopbaancoaches. De sessies hebben mij veel inzicht gegeven en ik voel ook dat er daadwerkelijk blokkades doorbroken zijn, wat geleid heeft tot veel meer rust en helderheid om daadkrachtig stappen te zetten.”