Soms zit het niet mee. Door ziekte, burnout of een andere situatie kan je je werk niet meer doen. Het leven vraagt je om de balans (opnieuw) op te maken en te kijken naar wat er nog wel mogelijk is. Ik kijk graag met je mee naar wat je volgende stap is.

Als je weet wat je eerstvolgende stap is, kun je weer -zelf- vooruit. Als iemand zonder oordeel met je meekijkt, voel je je ondersteund en begrepen. En dan kun je echt meters maken in je eigen ontwikkeling én naar het leven wat je wél wil. Jouw droombaan en een leven dat jou, of de nieuwe jij, past als een jas.

professionele coach opleiding
Re-integratie & outplacement:

Jump for job

Coachen en begeleiden van re-integratietraject, spoor 2

Vanuit jouw potentie

Iedereen heeft persoonlijke kracht. We gaan deze aanspreken en gebruiken om vanuit jouw kracht je nieuwe hoofdstuk vorm te geven. In het traject bouwen we je persoonlijke kracht steeds meer uit en krijg je zin in je nieuwe hoofdstuk van je leven.

Wat krijg je:

In een traject op maat van ongeveer vijf maanden kijken we wat je nodig hebt om stappen te zetten. Naar een droombaan of visie waar jij (weer) energie van krijgt, voor in beweging kan komen. Een traject bestaat meestal uit:

  • Coaching (we hebben meestal elke twee weken contact)
  • Talentenscan
  • Creatieve, intuïtieve en praktische opdrachten die passen bij jou en wat je op dit moment aan kunt
  • Desgewenst hulp om weer meer energie en vitaliteit te ervaren.
  • Dit wordt vaak vergoed door je werkgever. Lees hier meer over door onderaan de pagina te kijken of neem contact met mij op om je mogelijkheden te bespreken.

Dit wordt vaak vergoed door je werkgever. 

Jump for Job: re-integratie of outplacement
Na je burnout, ziekte of ontslag, merk je: ik kan en wil niet meer terug naar mijn huidige/oude werk. Dat is een pittig en moedig besluit van je. Je neemt afscheid van je werk, je collega’s. En ook van wie je was, om te worden wie je bent of wil zijn. 

Samen beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je werk en leven

Je hoeft het niet alleen te doen. Claartekracht staat graag naast je en zal je coachen en begeleiden om je werk goed af te sluiten en een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen met meer zin, voldoening in je werk (en leven).

Gedrag veranderen: durf jij mild te zijn voor jezelf?

Mensen met een burn-out of disbalans zijn niet zwak, ze zijn te lang sterk en te streng voor zichzelf geweest. Het begint met mildheid en zelfcompassie. En dat betekent soms dat je je gedrag mag veranderen. Gedrag veranderen maakt dat je andere resultaten krijgt in je leven. 

To see is to be free

Het is belangrijk dat je jezelf aan wilt en durft te kijken. In onze coachgesprekken kijk ik met je mee, vanuit mijn helderziendheid en met liefde. Want doordat iemand je begrijpt, je ziet vanuit kracht en potentie, ontstaat er rust. En vanuit daar kun je jouw nieuwe hoofdstuk vormgeven. Ik ben die persoon graag voor jou.

Meer vrijheid omarmen

Vaak ligt er onder het gedrag een bepaalde overtuiging of patronen. De kracht zit van coaching bij Claartekracht zit hem in: niet blijven praten, maar gelijk naar de kern van jou en kijken naar wat is. Hierdoor kun je vrij worden van patronen die jou tot nu toe beperkten. En vanuit hier keuzes maken die bij de persoon past die je nu bent of wilt worden. 

Wat nu?

Om in te schatten wat je nodig hebt, is het het handigste om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we samen kijken hoe je traject op maat er uit kan zien en kan je voelen of het bij je past.

Zij gingen voor meer zin in hun werk en leven
werkplezier

Lida Nijgh

Coach, trainer en schrijfster

“Zij gaf mij precies dat duwtje in de rug waardoor ik mijn bedrijf echt neer durfde te zetten.

“Claar is iemand die met lichtheid en tegelijkertijd veel kracht begeleiding biedt. Zij heeft mij enorm geholpen om stappen te zetten, die echt passen bij mij!   Ze is nuchter en to the point, maar voelt ook precies aan wat er nodig is. Zij gaf mij precies dat duwtje in de rug waardoor ik mijn bedrijf echt neer durfde te zetten.”
persoonlijke groei
Ina Lindeman

Eigenaar massagepraktijk

“Die complete aanpak vond ikzelf erg verassend en ben ik niet eerder tegenkomen. Fijn hoe spiritualiteit met praktisch wordt gecombineerd.”

   “Ik heb bij Claartekracht een loopbaantraject gedaan en dit heeft mij veel gebracht. Ik zat helemaal vast in mijn werk. Ik had geen creativiteit meer, laat staan plezier en voldoening. Door Claar zit ik nu weer op het juiste pad. Zij weet op een zachte, milde, onvoorwaardelijke manier te confronteren of eerder: benoemen wat er speelt. Claar benoemde dit. Hierna konden we stappen nemen in de goede richting. Ze heeft me steeds bijgestaan als een steun in de rug. Het is fijn om iemand te hebben die achter je staat bij dit soort grote processen. Door de combinatie van meditatie, gesprekken en praktische dingen zoals vragenlijsten is Claar voor mij onmisbaar geweest in het proces. Die complete aanpak vond ikzelf erg verassend en ben ik niet eerder tegenkomen. Fijn hoe spiritualiteit met praktisch wordt gecombineerd.”

Meld je aan

Neem contact met mij op voor een oriënterend gesprek.