GRATIS WERKPLEZIER-APK

Gun jij jezelf meer werkgeluk? Ben je toe aan een moment om de balans op te maken? Kan je werkzame leven wel wat extra kleur gebruiken? Welkom!

Welkom bij de gratis online werkplezier-APK, een loopbaancheck van een kwartier. Waarin jij helderheid krijgt over hoe je tegenover je werk staat en je ontvangt een concrete tip voor meer werkplezier.

Wat gaan we doen?

✓ Kijken hoe je ten opzichte van je werk staat

✓ Ontdek hoe jij (weer) AAN kunt gaan van je werk

✓ Ontdek wat je eerstvolgende stap is naar werkplezier.

Is het wat voor mij?

Dit is voor jou als je over een (andere) baan nadenkt, jezelf beter wilt leren kennen en/of als je meer uit je werk wilt halen.

Aanmelden is easy

Mail naar claar(AT)claartekracht.nl of druk op de knop hieronder.

Elke maand heb ik een paar plekken. Ik ontmoet je graag.

Zij gingen voor werkplezier en het ontdekken van hun droombaan

Jannemarij Stam

Ambulant woonbegeleider GGZ en bewustzijnstrainer

“De sessies hebben mij veel inzichten gegeven en ik voel ook dat er daadwerkelijk blokkades doorbroken zijn. Dat heeft geleid tot meer rust en helderheid om daadkrachtig stappen te zetten.”

“Ik heb 4 mooie sessies mogen ervaren bij Claar. Ik zie Claar als een hele lieve, betrokken en toegankelijke vrouw. Ze doet haar werk vol passie en straalt dit ook uit. Door haar grote kennis, ervaring en zelfontwikkeling onderscheidt zij zich van andere loopbaancoaches.

De sessies hebben mij veel inzichten gegeven en ik voel ook dat er daadwerkelijk blokkades doorbroken zijn. Dat heeft geleid tot meer rust en helderheid om daadkrachtig stappen te zetten. 

De readings (ik kan mensen hun energie lezen, red.) brengen extra verdieping in de gesprekken en dat merk je. Zowel bewust als onbewust is  er veel veranderd en ik voel dat het meer is gaan stromen. Als vanzelf ontstaan er nieuwe inzichten en stappen en komen er veel kansen op mijn pad.”

“Ik heb helderheid gekregen over mijn kwaliteiten en welke bijdrage ik geef. En belangrijk voor mij is dat ik in beweging ben gekomen en meer zichtbaar ben in wie ik ben en wat ik aan te bieden heb. “

Rene

Oud-deelnemer Ontdek je droombaan

“Ik heb echt veel gehad aan de cursus van Claar. Ik heb helderheid gekregen over mijn kwaliteiten en welke bijdrage ik geef. En belangrijk voor mij is dat ik in beweging ben gekomen en meer zichtbaar ben in wie ik ben en wat ik aan te bieden heb.(…) De inbreng van Claar is vanuit haar helderheid en invoelendheid een grote meerwaarde.
Dit is echt een andere manier van loopbaanbegeleiding. Eentje die ook je hart en gevoel meeneemt. Als ook een systemische benadering die je familiepatronen bekijkt en opschoont. Hierdoor is het veel ruimer en dynamischer, waardoor de resultaten groter zijn.
Super dankbaar voor dit proces!”

Meld je aan

“Laat mij een kwartier gratis met je meekijken zodat je weet wat jouw eerstvolgende stap is naar werkplezier. En meer voldoening in je leven. Mail mij je nummer en ik neem contact met je op.”